ÁLMODOM AZ ÉLETEM – ÉLEM AZ ÁLMAIM.

Gondolkodtál már azon, hogy miért vagy itt? Vajon mi lehet álmaid munkája, amit örömmel végzel minden egyes nap nemcsak a saját, hanem mások megelégedettségére is?  Mit vállaltál erre az életedre?

Manapság rengetegen szeretnének vállalkozók lenni. Saját, stabil jövedelem és önálló élet a céljuk, de ötletük sincsen rá, hogyan jussanak el odáig. Sőt, az esetek nagy többségében inkább csak a szabadságot látják a vállalkozói létben. Abban összpontosul számukra a vágyott élet, tele izgalommal és boldogsággal! Szerencsére számtalan lehetőség áll a rendelkezésünkre, hogy ötleteinket megvalósíthassuk. A bőség kertjében sétálgatunk mindannyian!

Ezzel szemben több tényező is befolyásolhatja egy vállalkozás sikerességét. Ha te Magad, mint a meglévő (vagy leendő) céged vezetője nem úgy éled az életed, ahogy érdemes, és nem azt hozod ki belőle, ami lehetséges, akkor szinte csak az idődet vesztegeted. Elsősorban a saját életed kellene rendbe hoznod! Mit értek ezalatt? Minden reggel 5 óra előtt ébredsz? Rendszeresen olvasol, tanulsz és képezed magad? Sportolsz, fejleszted magad spirituálisan? Vannak rövid, valamint hosszú távú céljaid?  Jól bánsz a pénzzel? Elgondolkodtató kérdések ezek… Ha felvetődnek, az emberek csak bólogatnak: persze, tudjuk, a csapból is ez folyik, törődj magaddal! Kérdezem én: a televízió és a mobiltelefon előtt? Az élet nem a képernyők előtt történik, hiába szeretnék azt velünk oly sokan elhitetni. Sajnos te zárod be saját magadat egy „dobozba”, holott az élet kint folyik, a sebessége pedig kizárólag Tőled függ!

Most arra kérlek, képzeld el, hogy vágyott életedet megjelenítjük egy óriási képen, és puzzle-t csinálunk belőle. Igen, arra a néha roppantul idegesítő több ezer darabos kis játékra gondolok. 🙂  Mi lenne, ha egy- egy apró puzzle életed egy – egy napját jelképezné? Úgy tűnik, mintha önmagában egy darab keveset számítana, hiszen nem látod a teljes összképet rajta. Viszont, ha ő egymaga nincs ott, az egész semmit sem ér.

Gondolj így egy napodra! Kihozol belőle mindent, amit csak szeretnél? Este elégedetten fekszel le aludni? Halogatod a teendőidet? Az álmaidat éled, vagy csak a túlélésre játszol? Egyáltalán, tudsz őszinte lenni önmagaddal?

Ha minden nap meg tudod haladni önmagad, akkor nyert ügyed van. Tudd, hogy a csodálatos élet megteremtése energia-befektetést igényel! Tekints úgy az életedre, mintha egy önálló vállalkozás lenne, amit Neked kell irányítanod! Bízom benne, hogy nem szeretnéd csődbe juttatni a cégedet. Az Univerzum mindenben támogat, ha hagyod, de természetesen Neked is cselekedned kell az eredményesség érdekében. Mindegy, hogy végül önálló vállalkozó leszel, egy mamutcéget irányítasz majd, vagy saját magadat emeled fel. Egy életed van, ez az élet pedig számtalan napból áll. Nyisd fel végre a saját szemedet, és lásd meg, mit akarsz az élettől, vagy inkább mit akar az élet Tőled!

Célom, hogy az egy nap módszer népszerűsítésével mindenki kihozhassa a napjából mindazt, ami benne van. Meglássa a lehetőségeket, felépítse Önmagát és az életét úgy, hogy közben minden nap örömmel ébred fel, mert tudja, hogyan válhat a saját élete ügyvezető igazgatójává!

Pin It on Pinterest

Share This