FIGYELEM!

Ebben az évben még 3 hónap áll a rendelkezésünkre, hogy céljainkat megvalósíthassuk. Véleményem szerint egy energetikailag nagyon erős időszak következik, amit én is szeretnék megtámogatni.

Minden hónapban látványos kedvezményekkel készülök, hogy minél többen juthassanak értékes információkhoz a továbbiakban!

Október hónapban 50% kedvezménnyel, 4500Ft helyett csak 2250Ft-ért vásárolhatjátok meg az Egy nap módszer c. e-book-omat.

Bővebb információ és megrendelés: info@egynapmodszer.hu vagy 06/30-730-4552 

A változás egy döntéssel kezdődik!

 

 

PRÉMIUM KATEGÓRIA: HA TÖBBRE VÁGYSZ  – ÉS HAJLANDÓ VAGY TENNI IS ÉRTE.

20 év olvasás és állandó írás, valamint 7 év masszív önfejlesztés után úgy döntöttem, hogy e-book formájában is teret engedek a gondolataimnak. A könyvek minden elméleti ismeretet és saját tapasztalatot tartalmaznak arról a témáról, ami az életem: fejleszd magad, és az Életed is fejlődni fog! Használd ki azt a képességedet, hogy sikerre tudod vinni Önmagad!

 

EGY NAP MÓDSZER (ONE DAY METHOD) – AVAGY HOGYAN LEGYÉL A SAJÁT ÉLETED ÜGYVEZETŐ IGAZGATÓJA?

Részlet a könyvből:

“A saját Belső Erőd felismerése/elismerése és megtapasztalása óriási hatással van az egész Életedre. Rájössz, hogy BÁRMIT képes vagy megoldani, olyat is, amit hónapokkal ezelőtt még elérhetetlennek vagy megvalósíthatatlannak gondoltál. Most hagyd abba picit az olvasást! Idézd fel, hogy hány olyan alkalom volt Életed során, amikor a legnagyobb mélyponton voltál, ahonnan azt hitted, már nincs visszaút! Hányszor mondtad ki, hogy ennél már nem lehet rosszabb, nem lehet lejjebb, ez már tényleg a VÉG. Ezzel szemben itt ülsz most, és ezt a könyved olvasod. Meditálj el ezen egy pár percet kérlek!

Nincs olyan számodra, hogy lehetetlen, ezt vésd jól az eszedbe! Ez nem egy újabb motivációs sikertipp! Kanyarban sem voltak önfejlesztő könyvek és tréningek, de te már akkor is fel tudtál jönni a legmélyebb pontról! Én nem okoskodom, hanem arról írok, ami mindannyiunkban benne van! Ki, ha nem TE vagy saját magad motivációja? Amikor kikecmeregsz egy bonyolult helyzetből, azt kiért teszed? Nem Önmagadért? Ott az az Erő, ami átsegít a nehéz helyzeten, csak fel kell tudnod ismerni. Minden bennünk van, ami szükséges, csak hajlamosak vagyunk elfelejteni. Nézz bele a tükörbe! Az orrunk előtt ott a megoldás, de mi észre sem vesszük! TE MAGAD vagy a megoldás!

Állandóan kívülre helyezzük a hangsúlyt, onnan várjuk a megoldást, és odahelyezzük a felelősséget is. Így egyszerűbbnek gondoljuk, csak sajnos nagyon hamar ugyanabban a gödörben fogjuk találni magunkat. Amíg nem veszed a kezedbe a saját Életedet, és nem vállalod érte a felelősséget, addig semmi sem fog változni. Ezt a tényt el lehet utasítani, de nem célszerű. Előbb vagy utóbb valamilyen probléma hatására úgyis felismered ennek a mondatnak az igazságát, ezért jobb mihamarabb beindítani a folyamatot.”

Ár: 4500Ft, melyből 1000Ft-ot felajánlok egy sérült gyermekekkel és felnőttekkel foglalkozó otthonnak. Légy Te is tudatos! 

További információ és megrendelés: info@egynapmodszer.hu      

Pin It on Pinterest

Share This